Vali Gürel Gazetecilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

PAYLAŞ

Vali Fuat Gürel Karabük Basını ile 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeni ile polis evinde kahvaltıda bir araya geldi.

Gürel Bası günü nedeni ile yayınladığı mesajda da;

Basın, demokratik toplumumuzun vazgeçilmez unsuru olarak   halkımızın tarafsız ve doğru bilgilendirilmesi açısından önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. Aynı zamanda toplumun huzur, refah ve gelişmesi için fikir üreten, vatandaşlarımızın istek, dilek ve temennileri ile ihtiyaçlarını ilgili kurum ve kuruluşlarımıza iletme görevini üstlenen, her şart altında gece gündüz demeden görevlerinin başında olan fedakar bir meslek grubunun mensuplarıdır.

Günümüz dünyasında iletişimin hızı ve gücü dinamik bir toplumsal yapının en önemli unsurlarından biridir. Bu anlamda habercilerimiz tarafsızlık, objektiflik ve kişilik haklarına saygılı kalmak gibi ulvi vasıfları da meslek ahlakı olarak kişiliklerinde barındırmak suretiyle kamu vicdanının sesini duyurma görevinin icrası bakımından son derece önemli bir görevi ifa etmektedirler.

Gece gündüz, sıcak soğuk demeden 24 saat çalışma usulü ile mesai yapan kardeşlerimin gösterdikleri performans ve özverinin en değerli kazancı onlara duyulan güvenin halkımız nezdinde yer bulan ifadesidir.

Bu vesileyle Karabük’ümüzde hizmet veren tüm basın ve yayın kuruluşu temsilci ve çalışanları başta olmak üzere bu mesleğe gönül ve kuvvet veren basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.  
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müz Kutlu Olsun.” Dedi.