Terör Seviciye Serbest Ülkü Ocaklarına Yasak

PAYLAŞ

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Ülkü Ocaklarının tabelasının indirilmesini isteyince Ülkü Ocakları ile yeniden karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz yıl düzenlenen kitap fuarında Terör Örgütü yandaşı bir yayıncı nedeni ile de Ülkü Ocakları ile gerginlik yaşayan Köse bu kez Safranbolu Ülkü Ocaklarının tabelasının dış cephe düzenlemesine aykırılık teşkil ettiği gerekçesi ile kaldırılmasını isteyince Ülkü Ocakları tepki gösterdi yapılan açıklamada; “Güce yeten varsa gelsin tabelayı indirsin.” Denildi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Burak Kara;

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse şunu İyi bilmelidir ki Ülkü Ocakları’nın varlığından rahatsızlık duymak bu memlekete ihanettir. Ülkü Ocakları bu ülkenin 57. Alayıdır, Milletimizin ana sigortasıdır. 12 yıldır o binada asılı olan tabelamız bu güne kadar kimseyi rahatsız etmemişken bugün ne olduda sizleri rahatsız etti. Ülkü Ocaklarındaki en ufak bir toz tanesi bile bizim namusumuzdur,eğerki buna el uzatacak olursanız işte o zaman zalime gösterdiğimiz Yavuz yüzümüzü görmek mecburiyetinde kalacaksınız. O Tabela sizin için sıradan olabilir, lakin Bu memleket için gözünü bile kırpmadan şehadete koşan Şehitlerimizin bize emanetidir. Gücü yeten varsa Gelsin tabelayı indirsin .” şeklinde açıklama yaptı.

Safranbolu’da belediyece düzenlenen bir konserde de Deniz Gezmiş’in resmi arka fona yansıtılmış, Safranbolular “Safranbolu ideolojiden büyüktür.” diyerek Başkan Köse’ye tepki göstermişti.