Vali Gürel’den Destek ve Moral Veren Ziyaretler

PAYLAŞ

Vali Fuat Gürel Eskipazar İlçesinde tarım ve arıcılık ile uğraşan vatandaşları ziyaret ederek destek ve moral verdi ve kendisini evine davet eden Şerife Gülaç’ın da davetini kırmayarak evinde ziyaret etti. Vali Fuat Gürel, Eskipazar ilçemizde Arı Çiftliği kurarak genç girişimcilere örnek olan  Fatih Kayımtu’yu ziyaret etti.

Eskipazar Kaymakamı Emrah Bütün, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ile birlikte arı çiftliğini ziyaret eden Vali Gürel, arı çiftliğini gezerek, Kayımtu Arıcılığın ilimize, Eskipazar ilçemize ve ülke ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı çiftlik sahibi Fatih Kayımtu’ya teşekkür ederek, başarılarının kendisi gibi genç girişimcilerimize örnek olmasını temenni etti.

Vali Fuat Gürel, Eskipazar Kaymakamı Emrah Bütün ve İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ile birlikte Eskipazar ilçemizin Köyceğiz Köyünde örtü altı üreticiliği yapan Sıtkı Tepealtı, Hıfzı, Sedat ve Rabia Çelik isimli çiftçilerimizi ziyaret etti.

Eskipazar Köyceğiz Muhtarı Sıtkı Tepealtı’dan köy ile ilgili bilgiler alan Vali Gürel aynı zamanda çiftçilik ile uğraşan Muhtar Tepealtı’nın serasını gezdi. Hıfzı, Sedat ve Rabia Çelik’e ait seraları da gezen Vali Gürel, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ve üreticilerden yetiştirilen ürünler, biyolojik mücadele ve üretim teknikleri ile ilgili bilgiler aldı. Köyde bulunan çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Gürel, “İnşallah çiftçimiz emeklerinin karşılığını alır. Çiftçilerimizin ürünü bol, hasadı ve kazancı bereketli olsun.” diyerek kolaylıklar diledi.

Köyceğiz ziyaretinde kendisini evine davet eden Şerife Teyzeyi kırmayarak makam arabası ile evine bırakan Vali Gürel, 80 yaşındaki Mehmet Amcayı da (GÜLAÇ) ziyaret ederek hasbihal etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Mehmet Amca ve Şerife Teyzeye sağlıklı, huzurlu ömür temennisinde bulunan Vali Gürel, kendilerini tekrar ziyarete geleceğine dair söz vererek vedalaştı.

Vali Gürel, Eskipazar Gençlik Merkezinde devam eden Karabük-Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kamulaştırma çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

KEMOSB Müdürü Emin Demir’den devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Gürel, görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bir kereste fabrikasını da ziyaret eden Vali Gürel’in ziyaretleri ilçede ve tarımla uğraşanlar arasında memnuniyetle karşılandı.