Vali Gürel’den Bayram Mesajı

PAYLAŞ

Vali Fuat Gürel Kurban Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Vali Gürel’in Mesajı aynen şöyle;

Milletçe birlik ve beraberlik içinde bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın sevinci ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.
Bayramlar bir bütün olarak paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin güzelliğinde birlik ve dirliğimizin pekiştiği müstesna günlerdir. İlimiz özelinde ve ülkemiz genelinde Aziz milletimizin bayram tadında bir Kurban Bayramı geçirmeleri için gerek güvenlik ve gerekse kurban kesimlerinin hijyenik şartlarda yapılması bakımından tüm tedbirler en üst düzeyde alınmıştır.
Geleceğimiz çocuklarımıza gerçek manada bayram coşkusunu aktarabilmek her türlü kırgınlık ve dargınlıklara son vermek, Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin bize bıraktığı emanetin değerini idrak ederek kimsesizlerin kimsesi olmak, sevinç ve mutluluğumuzu aile büyüklerimiz başta olmak üzere eş, dost akraba ve komşularımızla paylaşmak ve tüm çocukları sevindirmek, yüzlerindeki tebessümün sıcaklığını hissetmek suretiyle mümkün olacaktır.
Bayramda sevdiklerine kavuşmak için yolculuk yapacak vatandaşlarımıza da acele etmemelerini ve azami dikkatli olmalarını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Uzakları yakın etmenin en kolay yolu gönülden gönüle kurulan bir köprüdür. Bazen sıcak bir kucaklaşma, bazen bir selam, bazen de telefonun öteki ucundan bir “merhaba”.
Bu anlamda hayır duaları her daim Büyük ve Güçlü Türkiye’mizin üzerinde olan Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden Kahraman Gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum. Onların aziz emanetleri, yaşayan gazilerimiz ve saygıdeğer büyüklerimiz nezdinde Vatan, Bayrak ve Mukaddesatımızı korumak ve kollama görevini üstlenen kahramanlarımız başta olmak üzere Karabüklü hemşehrilerimin, tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar; sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.
Kurban Bayramımız Mübarek  Olsun.”