Vali Gürel, Çalışanlarının Kadınlar Gününü Kutladı

PAYLAŞ

Vali Fuat Gürel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek görev yapan kadın personel ile kadın hastalar ve kadın hasta refakatçilerine  karanfil vererek günlerini kutladı.
Başhekim Doç Dr. Nihat Yılmaz ve hastane yönetimi ile birlikte KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Covid-19 aşı bölümü, poliklinikler ve acil servisini ziyaret ederek görevli bayan personel ile hastaların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Vali Fuat Gürel, “Sağlık hepimiz için oldukça önemli bir sektör bu alanda görev almak oldukça zor. Koronavirüs salgını sürecinde fedakarca görev yaptınız, bu süreçte sağlık çalışanlarımızın iş yükünün katlanarak arttığı herkesin malumudur. Bu süreçte özellikle anne sağlık çalışanları evlatlarını, ailelerini virüs riskinden uzak tutmak için evlerine bile gitmediler, insanüstü bir gayret gösterdiler hepsine müteşekkiriz. Bizler de bu anlamlı günde kadın sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek kadınlar gününü kutladık. Bu vesileyle bir kez daha sağlıklı yarınlarımızın teminatı kadın sağlık çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi. 
Öğlen yemeğini hastane personeli ile birlikte yiyen Vali Fuat Gürel’e, Editörlüğünü Prof. Dr. Orhan Yılmaz ile Doç Dr. Nihat Yılmaz’ın yaptığı, Yardımcı Editörlüğünü ise Öğr. Gör. Emre Söylemez’in üstlendiği “Gürültüye Bağlı İşitme Kayıpları” kitabı takdim edildi.