Vali Gürel, Yol Kontrol Noktalarını Ziyaret Etti

PAYLAŞ

Vali Fuat Gürel ve İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ Kurban Bayramı dolayısıyla uygulama ve yol kontrol noktalarını ziyaret ederek sürücülerin bayramını kutladı ve kurallar konusunda uyarılarda bulundular.

İl Emniyet Müdürlüğü  ekipleri tarafından Yeşil Köy Jandarma Uygulama Noktası ile Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde yapılan Yol Kontrol Noktalarını ziyaret eden Vali Fuat Gürel, Kurban Bayramı dolayısıyla oluşabilecek olaylar ve trafik kazalarının önüne geçmek için yapılan denetimleri bir süre gözlemledi. Denetimlerde sürücü ve yolcuların emniyet kemeri takıp takmadıkları denetlenirken, sürücülere araç kullanırken cep telefonu kullanmamaları ve hız limitine uymaları gibi trafik kurallarına uymaları hususunda uyarılarda bulunuldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarının sayısını azaltmak ve kazaları önlemek  amacıyla hayata geçirilen “Kırmızı Düdük” projesi kapsamında araçlarda bulunan çocuklara Kırmızı Düdük veren Vali Gürel, çocuklardan anne ve babalarının trafik ihlallerinde düdük çalarak uyarılarda bulunmalarını istedi.

Ayrıca salgınla ilgili kurallara hassasiyet gösterilmesi konusunda sürücülere uyarılarda bulundu.