Gürel Çiftinden Özel Güne Özel Ziyaretler

PAYLAŞ

Her fırsatta şehit aileleriyle bir araya gelen ve onlara özel ilgi gösteren Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Anneler Gününde de şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek, şehit annelerimizin “Anneler Günü’nü” kutladılar.

1989 yılında Şehit olan Özcan Ören’in annesi Hamide Ören ve 2016 yılında Şehit olan Alican Öztürk’ün annesi Emine Öztürk’ü evlerinde ziyaret ederek çiçek takdim eden Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Ara  Gürel, şehit annelerinin sadece şehidin annesi olmadığını Türk milletinin annesi olduğunu ifade ettiler.

Ören ailesinin küçük torunu Berat Özcan Ören ile yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler veren Vali Gürel, “Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlerinin yanında yer almak, sahip çıkmak bizim görevimizdir. Devlet olarak her zaman yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Başta şehit annelerimiz olmak üzüre tüm annelerin “Anneler Günü” kutlu olsun.” dedi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında tedbirlere uyarak gerekmedikçe evden çıkmadıklarını ifade eden şehit anneleri de bu anlamlı günde kendilerini unutmadığı için Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel’e teşekkür ettiler.

Ziyaretlerde Gürel Çiftine, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ve eşi Canan Sökmen eşlik etti.