Vali’nin Talimatını Dinlemediler Mi? Öğretmenevi İle İlgili Flaş İddia

PAYLAŞ

Türkiye Kamusen’e bağlı Türk Eğitim Sendikası Karabük Şubesi Başkanı Ahmet Turgut Kurtoğlu Karabük Valisi Fuat Gürel’in talimatına rağmen Öğretmenevi yöneticilerinin sağlık görevlilerin konaklamasına yardımcı olmadığını iddia etti.

Kurtoğlu sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide;

“Duyduğum kadarı ile Karabük Vali’sinin talimatına rağmen Karabük öğretmen evini sağlıkçılara tahsis etmemeye direnen bir şehzade mi var ki henüz durum netleşmedi. Gecesini gündüzünü, hayatlarını feda ederek görev yapan virüsü evlerindeki çocuklarına bulaştırma korkusuyla evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarımızın cezayirliler kadar değeri yok mu? Karabük Öğretmen evinin bir haftadır Sağlıkçılara tahsis edilememesinin sebebi ne, yada kim? Yetkililerden açıklama bekliyoruz” görüşlerine yer verdi.

Karabük Biz Haber’in edindiği bilgiye göre öğretmenevi yöneticileri bu talimatın yerine getirilmemesine gerekçe olarak öğretmen evinin 3. Katındaki tadilatı bahane gösterdi.

Şimdi gözler Karabük Valisi Fuat Gürel’e çevrildi ve böylesine olağanüstü bir durumda talimatını yerine getirmeyenler hakkında ne işlem yapacağı merak edilmeye başlandı.