ÖZLEM ARAS GÜREL ‘DEN “ÜRETEN ELLER” ZİYARETİ

PAYLAŞ

Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel Üreten Eller Kooperatifini 20.02.2020 tarihinde ziyaret etti. Ziyarette Üreten Eller Kooperatif Başkanı ve TOBB İL Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nuray Alpboğa’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Özlem Aras Gürel, yapılan bu çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sayın Özlem Aras Gürel ‘ kadınlarımızın bu kadar güzel faaliyetlerde bulunmalarından dolayı çok mutluyum. Üretilen bu el emeği göz nuru ürünler ile hem aile ekonominize hem de ülke ekonomisine bir nebzede olsa katkı sağlıyorsunuz. Ayrıca bu ürettiğiniz ürünleri de Üreten Eller Kooperatifi aracılığı ile satmanız da büyük bir avantajdır. Bundan dolayı da yapılan bu projeyi ve çalışmayı canı gönülden destekliyorum’ dedi.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Üreten Eller Kooperatifi Başkanı Nuray Alpboğa’da Sayın Özlem Aras Gürel’in ziyaretlerinden duydukları mutluluğu dile getirdi. Alpboğa ‘ 4.5 yıldır adım adım büyüyen bu çalışmayı daha da önemli yerlere getirmek istiyoruz. Pazardan oldukça fazla talep almaktayız. Bu talebi karşılamak için daha çok kadınımızın ürünler üretmesi gerekiyor. Bunun içinde İŞKUR, Halk Eğitim Merkezi ve Karabük TSO işbirliği ile tığ ve şiş örücülüğü, oyuncak bebek yapımı kursu açtık. Bu kurslar ile de üretimi artırmayı ve daha çok kadınımıza destek olmayı hedefliyoruz’ ifadelerini kullandı.